TOOLS ostaa Lindströmin henkilösuojainliiketoiminnan

TOOLS Finland Oy on tiistaina 5.3.2019 sopinut ostavansa Lindström Oy:n henkilösuojainliiketoiminnan. Hankinnalla TOOLS vahvistaa asemaansa henkilösuojainten ja muiden teollisuustarvikkeiden sekä -komponenttien toimittajana Suomessa. Siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto on 6,2 miljoonaa euroa ja sen mukana siirtyy viisi työntekijää.

 

HenkilösuojainliiketoimintaTOOLSilla on vakiintunut asema markkinoilla ja olemme sitoutuneet kehittämään palvelua entisestään. Myös yhteistyö Lindströmin ja TOOLSin välillä jatkuu strategisena kumppanuutena ja asiakkaiden suuntaan palvelu jatkuu keskeytyksettä.

TOOLSille siirtyvä henkilösuojainliiketoiminta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työturvallisuutta parantavia tuotteita, kuten käsineitä, suojahaalareita, valjaita, turvakenkiä ja kypäriä. Liiketoiminnan asiakaskunta on laaja ja siihen kuuluu niin teollisuus-, rakennus-, palvelu-, kuin kuljetusalankin yrityksiä sekä julkista sektoria.

Palvelusi jatkuu siis kuten ennenkin.

Avaamme TOOLSin verkkokauppaan automaattisesti valmiit tunnukset vanhalla Lindström -valikoimalla. Tämä henkilösuojainvalikoima on uudessa TOOLS verkkokaupassa käytössäsi huhtikuun 2019 alussa.

Tutustu tuotetarjontaan verkkokaupassa

TOOLS ja Lindström
Industrikomponenter_MG_2274_CE-1


TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (Maintenance, Repair and Operations, MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä ylivoimaiseen logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen. Yrityksellä on yli 150 toimipistettä ja 1600 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa Momentum Group -konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa.

Tutustu yritykseen

Ota yhteyttäNordic