TOOLS SMART SERVICE - Älykkäitä ratkaisuja

Kutsumme palvelujamme nimellä Smart Service, koska sitä ne nimenomaan ovat – älykkäitä ratkaisuja , jotka huolehtivat toimitusketjusta tuotantolaitoksissa, korjaamoilla ja työmailla.

TOOLS on tehnyt laajoja tutkimuksia asiakkaidemme toimitilojen tarvikevirroista ja havainnut, että tuotteiden matka hyllystä käyttöpaikalle on usein pitkä ja tuotteita käsittelevät useat ihmiset. On esimerkiksi tavallista, että työntekijät joutuvat kävelemään pitkiä matkoja työskentelypaikaltaan varastoon useita kertoja päivässä noutaakseen työtehtävien suorittamiseen tarvitsemansa tuotteet.

Havaitsimme myös, että asiakkaillamme oli usein monta pientä omaa varastoa tuotteita. Sen sijaan, että niitä käytettäisiin optimaalisesti, ne sitovat pääomaa ja vievät tarpeetonta tilaa.

Samlingsbild_SmartService_1200x835px

 

Mikä on Smart Service?

Smart Service -ratkaisu on järjestelmä, joka mahdollistaa kulutuksen hallinnan, ajansäästön ja paremman tuottavuuden, sillä miehittämättömät ratkaisumme ovat aina käytettävissä.

TOOLS tarjoaa helppokäyttöisiä itsepalvelumyymälöitä asiakkaidemme tiloihin, tavara-automaatteja (perinteisiä automaatteja, vaakapohjaisia järjestelmiä tai RFID-järjestelmiä), kriittisten tuotteiden lainausautomaatteja tai edistyneempiä ratkaisuja miehittämättömiin pop-up-myymälöihin.

Smart Service -ratkaisumme

TOOLSin Smart Service -ratkaisu tuo tarvikkeet lähelle käyttäjää ja mahdollistaa sekä sisällön että kulutuksen täyden hallinnan. Me hoidamme ostot, tilaukset ja rahtikirjat ja annamme yrityksellenne yksityiskohtaisen valmiin laskun. Tarjoamme myös analyysitietoja, joista selviää otto- ja ostohistoria.

Yhteinen nimittäjä, jota useimmat asiakkaamme etsivät, on tuottavuuden parantaminen, kustannusten alentaminen ja tuotekierron parempi hallinta. Smart BI -analyysidatamme tarjoaa täyden valvonnan kulutuksesta, joka tapahtuu Smart Service -järjestelmässämme

Smart Service -prosessin vaiheet

TOOLS smart service prosessi

 

 

Mitä sisältyy TOOLSin Smart Service -ratkaisuun?

  • Laitteisto, esimerkiksi:
    varastokaapit, tavara-automaatit tai itseskannausvarastot.
    Räätälöimme tavara-automaatit aina yrityksesi ja työntekijöidesi tarpeiden mukaan.
  • Täyttöpalvelu
  • Ohjelmisto
  • Smart BI -analyysidata
  • Raportointi

Haluatko välttää turhaa juoksentelua, parantaa tehokkuutta ja helpottaa työntekijöiden työntekoa?

Me TOOLSilla olemme asiantuntijoita, kun on kyse tuotantovirroista ja tehokkuudesta! Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten Smart Service -ratkaisumme voidaan räätälöidä tarpeisiisi.