TOOLS SMART SERVICE - Älykkäät ratkaisut tavarantoimituksiin

TOOLS Smart Service -ratkaisu on järjestelmä, joka mahdollistaa kulutuksen hallinnan, ajansäästön ja paremman tuottavuuden, sillä miehittämättömät ratkaisumme ovat aina henkilökunnan käytettävissä.

TOOLS tarjoaa helppokäyttöisiä itsepalvelumyymälöitä asiakkaidemme tiloihin, jakeluautomaatteja (perinteisiä automaatteja, vaakapohjaisia järjestelmiä tai RFID-järjestelmiä), kriittisten tuotteiden lainausautomaatteja sekä edistyneempiä ratkaisuja miehittämättömiin pop up -myymälöihin.

Tutustu tarkemmin eri Smart Service -palveluihin

smart cabinet scale pikkukuva

SMART CABINET-SCALE

Tehokas vapaasti sijoitettavissa oleva jakeluautomaatti työkalujen sekä teollisuustarvikkeiden jakeluun. Kaappi on lukittu ja sitä voi käyttää vain henkilöstö, jolla on kaappiin käyttöoikeus.

Smart open shelf scale pikkukuva

SMART OPEN SHELF-SCALE

Suureen ja tehokkaaseen automaattiseen työkalujen, suojainten, työvaatteiden, tarvikkeiden ja teollisuuskomponenttien jakeluun. Järjestelmä toteutettavissa joko konttiratkaisuna tai tehtaan sisään rakennettuna.

Smart-2-bin--RFID

SMART 2-BIN-RFID

Älykäs Kanban-järjestelmä tuotannon pienkomponenteille sekä tarvikkeille, jotka ovat tuotannon kannalta kriittisiä ja joilla on korkea kulutus.

 

smart vending

SMART VENDING

Korkean kontrollitason tarpeisiin sopiva jakeluratkaisu, jossa tuotteiden kulutusta voidaan rajoittaa esim. viikkotasolla.

smart loaning pikkukuva_1

SMART LOANING

Tällä laitteella luot sisäisen lainatoiminnon, joka on avoinna 7/24/365. Se tarjoaa täydellisen lainattujen tuotteiden jäljitettävyyden, vuositarkastukset ja kuntokontrollin.
 

Clickcollect pikkukuva

SMART CLICK AND COLLECT

Tämän automaatin avulla voit jaella tuotteita varastostasi myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vastaanottaja saa avauskoodin sisältävän tekstiviestin ja voi hakea tuotteen myöhemmin.

smart safestock pikkukuva

SMART SAFESTOCK

Vaivaton tapa tarvikehankintoihin, kun käyttökontrollin ja kulujen kohdistamisen tarve on vähäinen.

Smart self scanning pikkukuva

SMART SELF SCANNING

Kustannustehokas ja joustava tapa  hankkia laajaa valikoimaa MRO-tuotteita puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Tuotteet voivat olla saatavilla lähihyllyssä tai toimituksena missä vain ja minne vain.

AdobeStock_142155459 kopio

ONLINE

TOOLS Online on monipuolinen B2B-verkkokauppa. Kymmeniätuhansia tuotteita tarjolla teollisuuskomponenteista työvaatteisiin.