Grolls kumppanina ensiaputarvikekartoituksissa

Grolls auttaa kartoituksen teossa

Tarvitsetko apua, jotta ensiaputarvikeasiat saadaan kuntoon työpaikallasi? Autamme mielellämme kartoituksen kanssa. Täytä oheinen lomake ja otamme yhteyttä! Voit myös olla suoraan yhteydessä omaan Grolls-myyjääsi. 

Tutustu ensiaputarvikkeiden kartoitukseen niin pieniin kuin suurempiin työympäristöihin.

Työnantajan tulee huolehtia tarvittavan ensiavun järjestämisestä työntekijöille ja muille työpaikalla oleville henkilöille. Työpaikalla on oltava riittävä määrä työpisteiden riskien mukaisia ensiaputarvikkeita sopivissa ja selvästi merkityissä paikoissa. On huomioitavaa myös, että työntekijät tietävät kuinka toimia tapaturman sattuessa.

Haluamme mahdollistaa jokaiseen työpaikkaan ja työpisteeseen turvalliset ja helppokäyttöiset ensiaputarvikkeet, joiden avulla jokainen voi antaa ensiapua ilman aikaisempaa erityisosaamista.


 

FA 51011026 TYHJÄ ASEMA industri miljo Fi 2022 kopio10Missä kunnossa teidän ensiapupisteenne on - yhtä tyhjä kuin tämä?

Ensiaputarvikekartoitus työpaikalla

 

Työpaikan riskien arviointi ja onnettomuuksiin varautuminen oikeanlaisilla ja riittävillä ensiaputarvikkeilla lisää työpaikan turvallisuutta ja nopeuttaa työhön palaamista tapaturman jälkeen. 

Ensiaputarvikekartoitus lähtee liikkeelle yrityksen riskikartoituksella. Yrityksessä voi olla monenlaisia tarpeita. Toimistotilojen riskit ovat erilaisia kuin eri tuotantotilojen riskit. Lisäksi pitää muistaa esim. yrityksen liikkuva henkilökunta.

Kartoituksen tavoitteena on yhdenmukainen ja riskejä vastaava varustetaso kaikissa yrityksen toimipisteissä. Kartoituksessa saat suositukset tarvittavista ensiaputarvikkeista työskentelypisteisiin ilmenevien riskien perusteella. Keskitetty hankinta mahdollistaa kustannussäästöt ja vaivattoman täydentämisen tulevaisuudessa.

Riittävä ja oikeanlainen ensiapuvarustus

  • Kartoita ensiaputarvikkeiden tarve kunkin työpisteen tapaturmariskin mukaisesti (vähäinen, ilmeinen, erityinen). 
  • Muista huomioida jokainen rakennus, kerros ja työpiste. Älä unohda liikkuvaa henkilöstöä.
  • Muista ajoneuvot sekä työkoneet
  • Huomioi henkilöstön määrä eri työpisteissä.

Mitä huomioida työpisteen ensiapuvarustuksessa?

  • Ensiaputarvikkeiden käyttöikä ja kunto
  • Riskien ja tarpeiden mukaiset tuotteet 
    (Yleisiä tapaturmia mm. erityyppiset haavat ja ruhjeet, palovammat sekä kemikaaliroiskeet)
  • Sijainti työskentelypisteessä sekä opastus
  • Työntekijöiden tieto-taito tapaturman tapahtuessa

Työturvallisuuslaki

Työturvallisuuslaki velvoittaa työnantajan tarpeellisilla toimenpiteillä huolehtimaan työntekijöiden turvallisuudesta ja terveydestä työssä.

Lisäksi työnantajan on huolehdittava työntekijöiden ja muiden työpaikalla olevien henkilöiden ensiavun järjestämisestä työntekijöiden lukumäärän, työn luonteen ja työolosuhteiden edellyttämällä tavalla. Työn ja työolosuhteiden mukaisesti työntekijöille on annettava ohjeet toimenpiteistä, joihin tapaturman tai sairastumisen sattuessa on ensiavun saamiseksi ryhdyttävä.

Työpaikalla tai sen välittömässä läheisyydessä, huomioon ottaen työpaikan laajuus ja sijainti, työntekijöiden lukumäärä sekä työn luonne ja muut työolosuhteet, on sopivissa ja selvästi merkityissä kohdissa oltava saatavilla riittävä määrä asianmukaisia ensiapuvälineitä. (Työturvallisuuslaki)

HUOM! Kela korvaa ensiapuvälineiden kustannuksia tietyin ehdoin. Lue lisää täältä.

Löydät ensiaputarvikkeet verkkokaupastamme sekä myymälästä.

 

7400002869

ENSIAPUASEMA

Cederroth 51011026. Uudistettu ensiapuasema. Sisältää enemmän tuotteita pienten haavojen hoitoon, jotka aiheuttavat suurimman osan vammoista työpaikalla. Entistä paremmin varusteltu - nyt integroidulla Soft -laastariannostelijalla. Mukana Cederroth Soft -laastari beigenvärisenä.
Tuotekoodi: 7400002869

3900101_91741

ENSIAPULAUKKU MEDIUM

Cederroth Medium 390101. Kätevä mukaanotettava ensiapulaukku liikkuvaa työtä tekevälle. Hyvin varustettu ensiapulaukku, joka on valmistettu mattapintaisesta muotoon puristetusta, kulutusta kestävästä kumimaisesta materiaalista, joka pitää pölyn, kosteuden ja lian ulkopuolella. Tuotteet pysyvät hygieenisinä ja aina käyttövalmiina. Tuotteet on pakattu läpinäkyviin muovitaskuihin, jotta ne näkyvät selkeästi. 
Tuotekoodi: 91741

390102_91742

ENSIAPULAUKKU LARGE

Cederroth Large 390102. Kätevä mukaanotettava ensiapulaukku liikkuvaa työtä tekevälle. Hyvin varustettu ensiapulaukku, joka on valmistettu mattapintaisesta muotoon puristetusta, kulutusta kestävästä kumimaisesta materiaalista, joka pitää pölyn, kosteuden ja lian ulkopuolella. Tuotteet pysyvät hygieenisinä ja aina käyttövalmiina. Tuotteet on pakattu läpinäkyviin muovitaskuihin, jotta ne näkyvät selkeästi. 
Tuotekoodi: 91742

721500

SILMÄNHUUHTELUASEMA

Cederroth 721500. Asemassa on kaksi 500 ml:n silmänhuuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineestä. Pullon muotoilu mahdollistaa runsaan huuhtelun noin 1,5 minuutin ajan. 4,5 vuoden säilyvyysaika. Puskuroitu huuhteluneste lisää mahdollisuuksia pelastaa silmät. Mukana myös Salvequick laastariautomaatti, joka sisältää 40 kangaslaastaria ja 45 muovilaastaria, silmänhuuhteluohjeen sekä laastariautomaatin avaimen.
Tuotekoodi: 12720900

Cederroth_burnkit_palovammalaukku_350x350px

PALOVAMMALAUKKU

Cederroth 51011013. Mukaan otettava laukku palovammojen ensiapuun. Jäähdyttävät ja kipua lievittävät Burn Gel palovammatuotteet ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin. Palovammataitoksia on kolmea eri kokoa, mm. isompi 30 x 40 cm taitos/kasvomaski. Palovammalaukku soveltuu työpaikoille, joissa palovammojenriski on suuri, kuten avotuli, kuumia pintoja, uuneja,kuumia höyryjä ja nesteitä. Eli rakennus-, paperi-, metalli, kemian ja elintarviketeollisuuden työpaikoille sekä keittiöihin ym. HoReCa-alalla.
Tuotekoodi: 51011013

Cederroth 1740

JÄLKIVALAISEVA OPASTEKILPI

Cederroth silmänhuuhtelu opastekilpi 1740. Kovamuovista valmistettu jälkivalaiseva kilpi. Latautuu päivänvalossa tai keinovalossa ja hehkuu pimeässä. Käytetään joko yksipuoleisena tai seinäpidikkeen avulla kaksipuoleisena. Mitat 20 x 20 cm.
Tuotekoodi: 99756106

99756108

JÄLKIVALAISEVA OPASTEKILPI

Cederroth risti opastekilpi 1738. Kaksipuolinen, kovamuovista valmistettu jälkivalaiseva kilpi. Latautuu päivänvalossa tai keinovalossa ja hehkuu pimeässä.
Tuotekoodi: 99756108.

7400203283_1

SILMÄNHUUHTELUKAAPPI

Kompakti pölyltä ja vedeltä suojaava silmänhuuhtelukaappi, jossa on kaksi Cederroth Silmänhuuhtelupulloa. Sopii helposti pieniinkin tiloihin. Läpinäkyvä kansi antaa hyvän näkyvyyden. Pullot avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti kiinnikkeistä, ja huuhtelu voidaan aloittaa välittömästi. Täydellinen työpaikoille, jotka ovat pölyisiä ja likaisia sekä korkean riskin työpaikoille, joissa tarvitaan paljon pulloja, tai kun tilaa on rajoitetusti.
Tuotekoodi: 7400203283