Vahvista yritysilmettäsi

Oletko  ajatellut, että painetut ajanmukaiset työvaatteet toimivat  oivana markkinointikeinona ja ne heijastavat positiivista kuvaa edustetusta yrityksestä. Ne ovat myös oiva joululahjaidea esimerkiksi omalle henkilökunnalle.

 

Painokoneet joka myymälässä

Tiesithän, että jokaisesta Grolls-myymälästä löytyy lämpösiirtomerkkien leikkurit sekä painokoneet, joilla teemme lämpösiirtopainatukset jopa odottaessa. Teemme painatuksia jopa yksittäisiin vaatteisiin. Meillä ei ole minimieriä!

Kuopion myymälässä teemme myös brodeerauksia ja palvelemme sieltä käsin koko Suomea. Brodeeraus on tyylikäs ja hyvin kulutusta kestävä tapa. Se sopii hyvin esim. kauluspaitoihin ja päähineisiin  sekä soveltuu erinomaisesti esim. työvaatteisiin, jotka joutuvat suurelle kulutukselle.

Jos joku asia jäi vielä mietityttämään niin marssi lähimpään liikkeeseen ja kysy lisää. Toki tavoitat meidät myös puhelimella tai sähköpostilla (yhteystiedot). Etsitään yhdessä ne parhaimmat vaatteet juuri teille ja laitetaan yritysilme kuntoon!

 

 

 

painatus

 

Näin hankit personoidut vaatteet yrityksellesi

1.  Valitse haluttu tuote

Löydät valikoimastamme suuren määrän työ- ja vapaa-ajan vaatteita. Selaa vaikka verkkokauppaamme www.grolls.fi. Löydät sieltä niin hupparit, colleget, kuoritakit, pipot, fleecet jne.

Lisäksi kauttamme saat myös NewWaven tuotteet. Tutustu NewWaven uuteen joulukuvastoon >>

2.  Toimita painoaineisto vektorigrafiikkamuodossa

Ei hätää, jos vektorit ovat vieraita. Autamme kyllä ja saamme yhteistyökumppanimme avulla painoaineiston tarvittavaan muotoon. 

3. Suunnitellaan yhdessä haluttu lopputulos

Autamme suunnittelemaan sellaisen lopputuloksen, että vaate edustaa parhaalla mahdollisella tavalla yrityksenne ilmettä.

4. Me hoidamme loput

Me painamme tai brodeeramme tuotteet ja ilmoitamme, kun homma on valmis. Jatkossa voimme myös säilyttää painomerkkejäsi myymälässämme, jolloin saat nopeasti lisää personoituja vaatteita.

 

Tutustu profiilituotemallistoomme ja tilaa omasi. Nämä sopivat hyvin vaikka pukinkonttiin. Kampanjahinnat ovat voimassa 19.12.2022 saakka.

hudson

MIESTEN KEVYTTOPPATAKKI

Clique Hudson. Muodikas ja pidetty takki tekountuvavuorilla. Irroitettava huppu, vetoketjulliset ulkotaskut. Koot XS-3XL.
Tuotekoodi: 020976-99.
hudson_naisten

NAISTEN KEVYTTOPPATAKKI

Clique Hudson. Suositun  kevyttoppatakin naisten malli. Istuva leikkaus, 3 vetoketjullista ulkotaskua ja sisätaskut. Koot: XS-2XL.
Tuotekoodi: 020977-99.

 

craft reppu

REPPU

Craft Transit 25L. Näppärä reppu jokapäiväiseen käyttöön. Sopii niin töihin kuin kouluunkin. Kaksi päätaskua, joista toinen pehmustettu tietokoneelle/tabletille. Ulkopuolella puhelintasku ja sivutaskut juomapulloille.
Tuotekoodi: 399019.

390196

MIESTEN HUPPARITAKKI

Craft Leisure. Ihana vetoketjullinen hupparitakki, joka on valmistettu toiminnallisesta Flex-materiaalista. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Koot XS-4XL. Tuotekoodi: 390196

 390203

NAISTEN HUPPARITAKKI

Craft Leisure. Äärimmäisen mukava vetoketjullinen hupparitakki, joka on valmistettu toiminnallisesta Flex-materiaalista. Saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Koot: XS-2XL.
Tuotekoodi: 390203.

saco musta_pieni

PIPO

Clique Saco. Kaksinkertainen single jersey pipo, jossa flatlock saumat. Saatavana useissa eri väreissä. One size. 
Tuotekoodi: 024130-580.

18000999

MIESTEN FLEECE-TAKKI

1832 Ljungris. Lämmin ja mukava fleecetakki täyspitkällä vetoketjulla sekä vetoketjullisilla taskuilla. Saatavana myös muissa väreissä. Koot: 2XS-5XL.
Tuotekoodi: 1800099.
1810025

SOFTSHELL-TAKKI

1832 Kesu. Lämmin ja istuva fleece-takki, jossa täyspitkä vetoketju sekä kolme vetoketjullista taskua. Koot: 2XS-3XL.
Tuotekoodi: 1810025.