CLEAN & GREEN KATRIN

Huolehditaan yhdessä huipputason hygieniasta – vastuullisella tavalla.

Katrin- hygieniaratkaisut kattavat pehmopaperituotteet, saippuat, annostelijat, roskakorit ja pyyhintätuotteet wc-tiloihin, työpaikoille, ammattikeittiöihin sekä teollisuuteen. Katrin on Metsä Tissuen ammattilaisbrändi. Metsä Tissue on ainoa kotimaisessa omistuksessa oleva pehmopaperin valmistaja.

Miksi Katrin on ”Clean”

Jokainen ansaitsee hyvän hygienian tason vieraillessaan julkisessa tai työpaikan wc-tilassa. Hyvä hygieniajärjestelmä on helppo sekä käyttää että täyttää. Me vähennämme hygieniaan liittyviä riskejä ja parannamme työhyvinvointia ja asiakaskokemusta.

  • Paperinen käsipyyhe on hygieenisin tapa kuivata kädet.*
  • Kosketusvapaat WC-paperi-, käsipyyhe- ja saippua-annostelijat.
  • Allergiatestatut vaahto- ja nestesaippuat.
  • Käytännöllinen ja kustannustehokas hygieniaratkaisu

1159

Miksi Katrin on ”Green”

Katrin huomioi ympäristövaikutukset tuotteen koko elinkaaren ajan. Ainutlaatuinen Metsästä lopputuotteeksi- arvoketju takaa, että Katrin-tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja 100% jäljitettävästä materiaalista. Katrinin pehmopaperituotteet on sertifioitu Pohjoismaisella joutsenmerkillä sekä EU:n ympäristömerkillä.

  • Pohjoisen puusta bio- ja kiertotalouden mukaisesti valmistetut ensiluokkaiset tuotteet
  • Kulutusta ja ympäristövaikutuksia pienentävät annosteluratkaisut
  • Laadukas paperi on tehokkaampaa ja pienentää sitä kautta kulutusta ja ympäristövaikutuksia edelleen

Katrin-tuotteet valmistaa Metsä Tissue

Katrin-tuotteet valmistaa Metsä Tissue, yksi Euroopan johtavista terveyttä, hygieniaa ja hyvinvointia kotona, työpaikoilla ja vapaa-ajalla edistävistä pehmo- ja tiivispapereiden valmistajista. Metsä Tissue on ainoa suomalaisomisteinen pehmopaperin valmistaja.

Katrin – pehmopaperit valmistetaan Mäntän tehtaalla, joka on työllistänyt suomalaisia jo useiden sukupolvien ajan. Kotimaassa valmistettu tuote on teko suomalaisen työn ja hyvinvoinnin puolesta.

Käsipyyhe Katrin Classic C-fold

Katrin 343367

 

Hinta 15 € alv 0%

(18,60 alv 24%)

Katrin Classic Hand Towel C-fold 2 yellow 343367 on laadukas keltainen 2-kerroksinen laadukas käsipyyhepaperi, joka soveltuu kevyeen–keskikovaan käyttöön. Tuote on hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa ja sillä on pohjoismainen joutsenmerkki.

Hinta per 18 paketin pussi. 100 arkkia per paketti.

Tuotenumero: 96001502

Osta nyt

WC-paperi Katrin Plus 280

Katrin 112703

 

Hinta 25 € alv 0%

(31,00 alv 24%)

Katrin Plus Toilet 280 112703 on perinteinen, vahva, 2-kerroksinen valkoinen WC-paperirulla. Imukykyinen ja pehmeä paperi on miellyttävä käyttää ja se sopii hyvin käytettäväksi vaativammissa julkisissa tiloissa. Tuotteella on pohjoismainen joutsenmerkki.

Hinta per 40 rullan pussi. Rullassa 280 arkkia.

Tuotenumero: 96312366

Osta nyt

Teollisuuspyyhe KatrinPlus XL

Katrin 447733

Hinta 25 € alv 0%

(31,00 alv 24%)

Teollisuuspyyhe Katrin Plus Industrial Towel XL3 Blue 447733 on paksu, erittäin vahva kuivauspaperi teollisuuskäyttöön. Erittäin imukykyinen. 3-kerroksinen, sininen. Sopii erityisesti öljyn, rasvan, maalien ja veden siivoamiseen. Tuote soveltuu erityisesti elintarvikekäyttöön – sininen väri varmistaa jäljitettävyyden. Hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa.

Hinta per yksi rulla. Rullassa 1000 arkkia.

Tuotenumero: 87048126

Osta nyt

Teollisuuspyyhe Scrubmaster

Katrin 40643

Hinta 35 € alv 0%

(43,40 alv 24%)

Katrin ScrubMaster Kestävä nukkaamaton puhdistusliina tahrojen ja lian poistamiseen. Kaksipuoleinen, toinen puoli kovempaa hankausta varten ja toinen pehmeämpään pyyhintään. Hankauksen kestävä. Hyväksytty lyhytaikaiseen kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Väriä päästämätön. Soveltuu käytettäväksi liuottimien kanssa. Silikonivapaa. Repäisyhylsy. Perforoitu rulla.

Hinta per yksi rulla. Rullassa 380 arkkia.

Tuotenumero: 25406430

Osta nyt


Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tuotteista vai onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Jätä viesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Kiitos!