Tärkeää tietoa pölyluokista!

Pölyä syntyy useissa eri prosesseissa. Tuotantoprosessit, mekaaniset prosessit ja kemialliset reaktiot voivat tuottaa pölyä, joka leviää helposti työympäristössä. Jos pölyä pääsee karkaamaan työtilaan ja se joutuu hengityselimiin, niin seuraukset voivat olla lievästä epämukavuudesta jopa hengenvaarallisiin sairaustiloihin. Mahdollinen terveyshaitta tai vaara riippuu pölyn laadusta.

Pölyluokat voidaan jakaa kolmeen eri luokkaan. Pölyt ja niiden hallintaan sertifioidut imurit jaetaan luokkiin L, M ja H. Nilfiskin laajasta imurivalikoimasta löytyy imurimalleja jokaiseen pölyluokkaan.

Kun valitset H-luokan imurin investoit omaan ja työkaverin terveyteen, sillä aina ei ole täyttä varmuutta mitä ostetulla imurilla tullaan imuroimaan.

1159

Luokat

Nilfisk Attix 33-2H IC

Attix 33 H

Hinta 690 € alv 0%

(855,60 alv 24%)

 

Tehokas imuri vaarallisille aineille 30L säiliöllä sekä automaattisella Infinity Clean suodattimen puhdistusjärjestelmällä, joka minimoi imutehon laskun.

Sertifioitu pölyluokkaan H, mukaanlukien asbesti.

Kun imuroit karsinogeenejä, kuten asbesti, käytä turvapölypussia.

Tuotenumero: 20051008

Osta nyt

Turvapölypussi 5 kpl paketti

Attix 33_44 turvapussit

Hinta 100 € alv 0%

(124,00 alv 24%)

 

Turvapölypussi vaarallisten aineiden imurointiin.

Tuotenumero: 20051017

Osta nyt


Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tuotteista vai onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Jätä viesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Kiitos!