Cubitron II - Tehokkuutta ja turvallisuutta

Katkaisu- ja hiomalaikkojen valinnalla on väliä!

3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteissa käytetty tarkkuusmuotoiltujen keraamisten hiomajyvien teknologia voi auttaa vähentämään hiontatyön riskeille altistumista työpaikalla. Se on kehitetty säilyttämään muotonsa hiottaessa, jolloin siihen muodostuu jatkuvasti uusia teräviä reunoja. Hiomalaikka leikkaa siistimmin ja nopeammin, pysyy viileämpänä ja kestää perinteisiä hiomatuotteita pidempään.

Lisää edusta:

www.3M.co.uk/safetybuiltin

 

1159

cubitron  edut

Cubitron 2 katkaisulaikka

Cubitron2katkaisu

Hinta alkaen 2,5 € (alv 0%)

Osta nyt

3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikka mahdollistaa erittäin terävän ja nopean leikkauksen. Laikka kestää huomattavasti pidempään kuin perinteiset laikat.

Laikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidin muotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia perinteisen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. Tämä vähentää kitkan aiheuttamaa lämmönmuodostusta, mikä vähentää lämpöön liittyviä jännityshalkeamia sekä värimuutoksia. Cubitron II -tuotteet kestävät huomattavasti pidempään kuin perinteiset keraamiset laikat, mikä mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn ja tehokkaamman tuotannon.

 

Käyttökohteet

  • Metallin katkaisuun, kuten esim. ajoneuvo- ja laivateollisuuden sovelluksiin.
  • Käytä esim. ruostumattomien teräsputkien, pakoputkien, kiinnikkeiden ja ruostuneiden liitosten katkaisuun

Cubitron 2 hiomalaikka

Cubitron2katkaisu.hionta

Hinta alkaen 5 € (alv 0%)

Osta nyt

3M™ Cubitron™ II hiomalaikan erinomainen hiontateho ja pitkä käyttöikä erottavat sen perinteisistä keraamisista hiomalaikoista.

Hiomalaikoissa on käytetty 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka pysyy viileänä ja hioo erittäin tehokkaasti vielä pitkään sen jälkeen, kun muut laikat ovat kuluneet loppuun. 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomamineraali on pyramidinmuotoista hiomajyvää, joka leikkaa metallia sen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. Tämä vähentää kitkan aiheuttamaa lämmönmuodostusta, mikä vähentää lämpöön liittyviä jännityshalkeamia sekä värimuutoksia. 

 

Käyttökohteet

  • Soveltuu ruostumattomalle teräkselle sekä muille metalleille.
  • Hitsaussaumojen poistoon


Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tuotteista vai onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Jätä viesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Kiitos!