Cederroth laadukkaat ensiaputuotteet palovammojen hoitoon

Palovammojen hoidossa jokainen sekunti on tärkeä!

Palovammojen riski on suuri erityisesti työpaikoilla, joissa ollaan tekemisissä avotulen, kuumien höyryjen ja nesteiden sekä kuumien pintojen kanssa, kuten esim. metalli-, rakennus-, energia- ja elintarviketeollisuudessa sekä ravintola- ja catering-aloilla. Etenkin näillä työpaikoilla on varauduttava riskien mukaiseen palovammojen ensiapuun.

Palovamman rajoittamiseksi ja kivun lievittämiseksi ihon jäähdyttäminen on aloitettava välittömästi.

Mukaan otettavan palovammalaukun ansiosta voit toimia nopeasti riippumatta siitä, missä onnettomuus tapahtuu ja aloittaa jäähdytyksen vaikka vettä ei ole saatavilla. Monipuolisesti varustettu Cederroth palovammalaukku sisältää mm. tehokkaasti jäähdyttäviä palovammatuotteita ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen ensiapuun. Laukussa on mukana myös uudet isommat taitokset, mm. kasvomaski, laajempien palovamma-alueiden ensiapuun.

Steriilit Cederroth Burn Gel palovammataitokset ja palovammageeli jäähdyttävät samalla tavalla kuin vesi, sillä ne sisältävät vesipohjaista ja -liukoista geeliä, jossa on 90 % puhdistettua vettä. Geeli estää palovamman etenemistä syvemmälle kudoksiin sekä lieventää tehokkaasti kipua. Koska geeli on paksua, se haihtuu erittäin hitaasti ja jäähdyttää palovammaa lämmönsiirron avulla; lämpö siirtyy palovammasta geeliin, jolloin ihon lämpötila laskee ja lämpöenergiaa vapautuu ilmaan.

1159

Cederroth palovammaopas

Palovammalaukku

Burn kit cederroth2-1

Hinta 90 € (alv 0%)

Osta nyt

Mukaan otettava laukku palovammojen ensiapuun. Jäähdyttävät ja kipua lievittävät Burn Gel palovammatuotteet ensimmäisen ja toisen asteen palovammoihin. Palovammataitoksia on kolmea eri kokoa, mm. isompi 30 x 40 cm taitos/kasvomaski.

 

SISÄLTÖ:

1 x Burn Gel palovammageeli 100 ml (REF 51011005)
1 x Burn Gel palovammataitos/kasvomaski 30×40 cm (REF 51011014)
2 x Burn Gel palovammataitos 20×20 cm (REF 51011015)
4 x Burn Gel palovammataitos 10×10 cm (REF 901900)
1 x Cederroth 4-in-1 – iso ensiapuside (REF 1910)
1 x verkkoside
6 x sidosrullaa taitosten kiinnittämiseen
2 paria suojakäsineitä
1 x sakset (REF 270002)
Ensiapuohjeet ja palovammojen hoito-ohjeet

Mitat: L 305 x K 245 x S 86 mm

 • Ensiapua palovammoille

 • Helppo käyttää selkeiden ohjeiden ansiosta

 • Soveltuu työpaikolle, joissa palovammojen riski on suuri

Palovammataitos 30x40cm

Palovammakasvotaitos cederroth

Hinta 19 € (alv 0%)

Osta nyt

Palovammataitos jäähdyttää ja lieventää kipua ensimmäisen ja toisen asteen palovammoissa. Geelitaitos viilentää nopeasti, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle ihokudoksiin.

Soveltuu laajaa-alaisempien palovammojen ensiapuun, kuten jalat, kädet, rinta/selkä. Voidaan käyttää myös kasvojen palovammoissa. Taitokseen on perforoitu silmä-, nenä- ja suuaukot. Helppo käyttää selkeiden ohjeiden ansiosta. Säilyvyysaika 5 vuotta.

 

SISÄLTÖ:

Steriili haavaside 30 x 40 cm. 1 kpl/rasia.
Sisältää vesipohjaista (90% vettä) geeliä.

 • Jäähdyttää ja lieventää kipua nopeasti

 • Laaja-alaisten palovammojen ensiapuun

 • Vesiliukoinen

 

Palovammataitos 20x20cm

Palovammataitos 20x20 cederroth

 

Hinta 10 € (alv 0%)

Osta nyt

Palovammataitos jäähdyttää ja lievittää kipua ensimmäisen ja toisen asteen palovammoissa. Geelitaitos viilentää nopeasti, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle ihokudoksiin.

Keskisuurten palovammojen noin 20 x 20 cm ensiapuun soveltuva taitos, käytä suuremmissa palovammoissa useampia taitoksia. Helppo käyttää selkeiden ohjeiden ansiosta. Säilyvyysaika 5 vuotta.

 

SISÄLTÖ:

Steriili haavaside 20 x 20 cm. 1 kpl/rasia.
Sisältää vesipohjaista (90% vettä) geeliä.

 • Jäähdyttää ja lieventää kipua nopeasti

 • Keskisuurten palovammojen ensiapuun

 • Vesiliukoinen

Palovammataitos 2kpl 10x10cm

Palovammataitos 10x10 cederroth

 

Hinta 10 € (alv 0%)

Osta nyt

Palovammataitos jäähdyttää ja lievittää kipua ensimmäisen ja toisen asteen palovammoissa. Geelitaitos viilentää nopeasti, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemisen syvemmälle ihokudoksiin.

Pienten palovammojen ensiapuun soveltuva taitos, käytä suuremmissa palovammoissa useampia taitoksia. Helppo käyttää selkeiden ohjeiden ansiosta. Säilyvyysaika 5 vuotta.

 

 

SISÄLTÖ:

Haavasiteen koko: 10 x 10 cm, 2 kpl/rasia, sisältää vesipohjaista (> 96 % vettä) geeliä. Kertakäyttöinen. Säilyvyys 5 vuotta

 • Jäähdyttää ja lieventää kipua nopeasti

 • Pienten palovammojen ensiapuun

 • Vesiliukoinen

Palovammageeli

Palovammageeli cederroth

Hinta 15 € (alv 0%)

Osta nyt

Cederroth Burn Gel 100 ml on erittäin helppokäyttöinen hydrogeeli palovammojen ensiapuun. Viilentää ja rauhoittaa, lieventää tehokkaasti kipua ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Pienempiin palovammoihin, syöpymiin, auringonpolttamiin ja säteilyvaurioihin. Soveltuu myös lapsille. Helppo pestä pois. Ponnekaasulla toimiva geelipullo. Voidaan käyttää useampaan kertaan (monikäyttöinen). Käyttöaika 3 vuotta.

 

SISÄLTÖ:

100ml/pullo.

 • Jäähdyttää ja lieventää kipua nopeasti

 • Pieniin palovammoihin ja auringonpolttamiin
 • Vesiliukoinen

Palovammalaastari

Palovammalaastari cederroth

Hinta 10 € (alv 0%)

Osta nyt

Hydrogeelilaastarit suojaavat pieniä palovammoja. Burn Cover -laastarit sopivat myös pieniin viiltohaavoihin ja hiertymiin. Burn Cover palovammalaastari on väriltään sininen ja soveltuu siten elintarvikkeiden käsittelyyn. Haavatyyny koostuu hydrogeelistä, joka ei tartu haavaan. Vedenkestäviä ja steriilejä. Jäähdytä palovammaa vähintään 20 minuuttia esimerkiksi Cederroth Burn Gel -palovammageelillä tai haalealla vedellä. 10 laastaria/pakkaus (74 x 45 mm).

 

SISÄLTÖ:

10 steriiliä laastaria (74 x 45 mm)

 • Pienten palovammojen, viiltojen ja hiertymien jälkihoitoon.

 • Lievittää kipua

 • Nopeuttaa haavan paranemista

 • Ei tartu haavaan


 


Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tuotteista vai onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Jätä viesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Kiitos!