AVD mullistava uutuus palontorjunnassa!

Litiumioniakut - Tulipaloriski

Litiumioniakut ovat yleistyneet tuotteissa, jotka vaativat paljon energiaa, kuten tietokoneissa, matkapuhelimissa, leluissa ja ajo-neuvoissa. Akuissa on erittäin suuri energiatiheys ja ne toimivat hyvin matalissa lämpötiloissa - siksi ne ovat hyvä valinta kannet-taville laitteille. Litiumioniakkuihin liittyvistä tulipaloista on kuiten-kin tullut merkittävä ongelma viime vuosina, koska yhä useammat elektroniset laitteet ovat kannettavia ja toimivat akkuvirralla.

Sammutusaine AVD

Litiumioniakkupalon sammuttaminen on erittäin vaikea, koska perinteiset sammutusaineet ovat siihen melko tehottomia. AVD on osoittautunut litiumioniakkupalojen tehokkaimmaksi sammutusaineeksi. Vesipohjainen vermikuliittidispersio muodostaa peittävän kerroksen palopesäkkeen ylle. Sitä voidaan verrata keraamiseen kuoreen, joka jäähdyttää palon. Tämä teknologia on merkittävä edistysa-skel ja se vähentää kasvavaa ongelmaa yhteiskunnassamme. AVD on tällä hetkellä ainoa sammutusaine, jolle on olemassa puolueettomat testitulokset litiumioniakkupalojen sammuttamisesta.

1159

 

 

 

Tietoa AVD:stä

AVD on lyhenne sanoista Aqueous Vermiculite Dispersion ja tarkoittaa vesipohjaista vermikuliittidispersiota, joka koostuu hienojakoisesta, kemiallisesti delaminoidusta vermikuliitista. Se on luonnossa esiintyvä mineraali, joka on kemiallisesti ja fysikaalisesti inertti = reaktiokyvytön.on oltava lähellä mahdollista vaaranpaikkaa

AVD koostuu sekä fysikaalisesti että kemiallisesti sitoutu-neesta vedestä. Fysikaalisesti sitoutunut vesi jäähdyttää samalla tavalla kuin vapaasti virtaava vesi, kun taas kemial-lisesti sitoutunut vesi vapautuu korkeammissa lämpötiloissa (> 700 ° C). Tämä tarkoittaa, että AVD pystyy ylläpitämään jäähdytystä erittäin kuumilla pinnoilla pidemmän ajan. Tämä on yksi ominaisuuksista, joka tekee AVD: stä ainutlaatuisen verrattuna muihin sammutusaineisiin.


Housegard AVD-palosammutin 6 litraa

6kg lithium

Hinta 365 € (alv 0%)

Osta nyt

AVD käsisammutin 6 litraa sammuttaa litium-ioni-akkutulipaloja sekä metallipaloja. AVD käsisammutin on testattu ja hyväksytty standardin EN3-7 mukaisesti. Sammuttimen suunnittelussa on painotettu maksimaalista suorituskykyä ja korkeaa laatua. Sammutusaine on vaihdettava viiden vuoden välein.

TOOLS Online on ammattilaisille suunnattu verkkokauppa. Vain tiliasiakkaat voivat tilata tuotteita. Tilinavauksissa ole yhteydessä lähimpään TOOLS- toimipisteeseen. Katso lähin TOOLS-myymälä 1159

Housegard AVD-palosammutin 500ml

0,5kg lithium

Hinta 40 € (alv 0%)

Osta nyt

Lith-EX on kehitetty erityisesti sammuttamaan pienehköjä litium-ioni-akkutulipaloja. Litium-ioniakkuja käytetään yleisesti kuluttajatuotteissa, kuten matkapuhelimissa, taulutietokoneissa, radio-ohjatuissa laitteissa ym.

 


TOOLS Online on ammattilaisille suunnattu verkkokauppa. Vain tiliasiakkaat voivat tilata tuotteita. Tilinavauksissa ole yhteydessä lähimpään TOOLS- toimipisteeseen. Katso lähin TOOLS-myymälä 1159


Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää tuotteista vai onko sinulla jotain muuta kysyttävää? Jätä viesti ja vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. Kiitos!